10-10-2014

Win: diner voor twee in de toren van de Nieuwe Kerk in Delft

Soms zie je de mooiste dingen in je leven over het hoofd. Sta dus eens stil, kijk naar boven en laat je imponeren door de eeuwenoude schoonheid van de Nieuwe Kerk. Neem haar niet langer voor lief, leer haar kennen.

IENS mag een gigantische prijs weggeven van de Nieuwe Kerk, Restaurant Le Mariage en Hotel Johannes Vermeer.  Daar komt ‘ie: een diner voor twee personen in het topje van de toren van de wereldberoemde Nieuwe Kerk. Alleen jij, je tafelgenoot en een fenomenaal uitzicht. Chef Ed Hoogendijk van restaurant Le Mariage legt je helemaal in de watten met zijn fantastische gerechten. Sta je weer met beide benen op de grond, dan is het nog lang geen tijd om naar huis te gaan. Op naar knusse Hotel Johannes Vermeer, waar je mag overnachten. Hier wacht de volgende ochtend een lekker ontbijtje op je.

Waanzinnig toch? Een echte once-in-a-lifetime experience!

Wil je kans maken op deze prachtprijs? Ga dan naar de IENS Facebookpagina en volg de instructies. Bedenk wel dat je de trappen naar de toren moet beklimmen, dat zijn maar liefst 376 treden. Succes!