26-11-2014

Weekly events: week 48

BAUT Blijft
Ha, daar worden we blij van. Het ontzettend populaire restaurant BAUT in Amsterdam blijft ‘gewoon’ nog even 90 dagen extra open. Dat moet goed gevierd worden. Doe dat vooral aanstaande vrijdag tijdens barBAUT. Hapje, drankje, dansje, de perfecte manier om het weekend in te luiden. Tip: kom je met meer dan 10 mensen? Stuur BAUT even een mailtje en je krijgt 3 liter bier cadeau.

Lees meer over BAUT
Lees meer over BarBAUT

baut

18 gangen? Ja, 18 gangen!
Geen grenzen en geen restricties tijdens EAT MY MIND. Marnix Benschop van de Biergarten in Rotterdam gaat he-le-maal los in de keuken. Okay, het is dan wel maandag 1 december in plaats van het weekend, maar wat is nou een betere manier om die monday blues te vergeten dan in een culinaire rollercoaster van maar liefst 4 uur? Kosten: 100 euro all inclusive.

Lees meer over EAT MY MIND.

eatmymind

Op de Chinese tour
De Botanische Tuinen in Utrecht zijn al magisch mooi, maar nu strijkt hier ook nog eens het Chinese Lichtfestival neer. Geniet van tientallen lichtsculpturen en ga op culinair onderzoek uit. Want ja, denk je aan Azië, dan denk je meteen aan lekker eten. Neem er een Chinees biertje bij om op te warmen en je hebt een unieke, sprookjesachtige ervaring.

Lees meer over China Light Festival

 

Foto: Fred Ernst
Foto: Fred Ernst