10-12-2014

Weekly events: week 50

Een wel héél bijzondere euroknaller
Voor wie is die lazy sunday niet heilig? Uitslapen, uitgebreid ontbijten en de rest van de dag bijkomen van het weekend en opzien tegen een nieuwe lange werkweek. Maar aanstaande zondag stel je die nieuwe week zo lang mogelijk uit, want bij Razmataz in Amsterdam slurp je tussen 15.00 en 19.00 niet alleen aan een goed glas Pouilly Fumé, maar ook aan heerlijke zilte oesters waar je maar geen genoeg van krijgt. En dat voor maar één euro!

Lees meer over Zilte Zondag

Ziltezondag

MaMa Kelly kan niet wachten. Jij ook niet toch?
MaMa Kelly opent officieel pas haar deuren in februari 2015, maar voor de échte liefhebber is er dit weekend vast een hele dikke teaser, namelijk Street Food Festival! Storm of niet, de Caballero Fabriek in Den Haag zal schudden op haar grondvesten. De eerste foodtrucks staan klaar tijdens de vrijdagmiddagborrel, dus trap hier af en ga door tot je zondagavond niet meer op je benen kunt staan van al het dansen en de lekkere hapjes. Sleep je familie, vrienden of collega’s mee en haal je culinaire hart op!

Lees meer over MaMa Kelly

Streetfoodfestival

Glühwein in een arrenslee
Voel je al wel de jaarlijkse kerstkriebels, maar heb je nog geen plannen voor dit weekend? Wij helpen je de loze uurtjes graag opvullen. Ga bijvoorbeeld culinaire inspiratie opdoen tijdens een van de meest sfeervolle kerstfairs van Nederland. Op landgoed de Marienwaerdt in Beesd drink je warme chocomel bij het kampvuur, doe je kerstinkopen bij de vele knusse standjes, rijd je rond in een arrenslee én (niet onbelangrijk) eet je de lekkerste delicatessen. Dit hele tafereeltje speelt zich af tussen de monumentale panden waardoor je je waant op een kerstmarkt van 100 jaar geleden. Dat is de koude tenen toch meer dan Waerdt!?

Lees meer over de kerstfair Marienwaerdt

Marienwaerdt