voedselallergie
21-11-2016

De IENS TOP 2017

Ieder jaar roept IENS de allerbeste restaurants van het jaar uit: de IENS Toppers. Dit jaar heeft de lijst een bescheiden naamsverandering doorgemaakt: van IENS Toppers naar IENS Top. Met een vernieuwde website en nieuwe app is het sowieso een jaar van veranderingen bij IENS.


Van alle restaurantlijstjes die het einde van het jaar uitkomen, is de IENS Top de enige die is samengesteld door hun eigen gasten. Het is een lijst met de 1.000 meest geliefde eetadressen van Nederland. Van bruin eetcafé tot luxe sterrenzaak en van hippe hotspots tot exotische eettentjes. Samengesteld op basis van bijna een kwart miljoen recensies. BEKIJK HIER DE HELE TOP

De TOP 10

1. Restaurant De Librije

2. Château Restaurant Neercanne

3. Vinkeles (the Dylan hotel)

4. Risto Enoteca Pepenero

5. De Lindehof

6. Lounge Restaurant Pomerol

7. Rosso

8. Restaurant Perceel

9. Le Restaurant

10. Bord’Eau (Hotel De L’Europe Amsterdam)

LIJSTEN

We feliciteren elk restaurant met hun plek in de IENS TOP 2017. Aangezien het om 1000 restaurants gaat, is het bijna onmogelijk om elk restaurant met naam en toenaam te noemen. Vandaar dat we een aantal lijsten en top-lijstjes op een rijtje hebben gezet.

In het lijstje hieronder hebben wij steekproefsgewijs een aantal restaurants uitgelicht:

button-greep

De beste nieuwkomers uit de IENS TOP 2017 vind je hier:

beste-nieuwkomers

Wil je weten of er een restaurant uit de IENS TOP 2017 bij jou in de buurt zit? Bekijk dan hier de provincielijstjes:

button-provincies

BEKIJK HIER DE HELE TOP!