bib gourmand restaurants
24-11-2016

Bib Gourmand restaurants 2017

Hoewel het alweer een tijdje geleden is dat de nieuwe Bib Gourmand restaurantgids van 2017 bekendgemaakt is door Michelin, delen we graag nog even de toppers met jou. In deze gids vind je alle restaurants in Nederland met een goed driegangenmenu voor maximaal 37 euro. Of terwijl: alle plekken waar je luxe dineert voor een goede prijs! Je hoeft niet altijd bakken met geld te betalen voor een bijzonder diner. Dus ben je op zoek naar een leuk restaurant om je promotie, verjaardag of jubileum te vieren? Bekijk dan deze lijst met Bib Gourmands.

134 Bib Gourmands

In Nederland mogen 134 restaurants trots zijn op hun Bib Gourmand: zij hebben een ultieme prijs-kwaliteitverhouding. Van deze 134 restaurants met een Bib Gourmand staan er achttien restaurants nieuw in de lijst. Wie weet heeft je lievelingsrestaurant inmiddels deze mooie onderscheiding gekregen. Staat er voor jou een bekende naam tussen?

>>>Bekijk de volledige lijst met Bib Gourmands hier!<<<