11-01-2017

High wines in Den Haag: hier moet je geweest zijn!

Eerlijk is eerlijk: wijn en eten zijn de twee belangrijkste dingen in onze levens. Oké, misschien niet helemaal, maar we houden er wel on-wijn, eh… on-wijs veel van! Als je die twee dingen kan combineren én tegelijkertijd kan bijkletsen met vriendinnen, dan heb je het perfecte uitje wel gevonden, toch?

We noemen dit fenomeen ‘high wine’ en gelukkig weten steeds meer hippe restaurants hiervan af. Daarom speciaal voor jou een lijstje met tien high wines in Den Haag!

Een high wat?

Wijn en eten zijn oh zo goed te combineren. We praten dan over een juiste wijn-spijscombinatie. Bij een high wine krijg je zowel zoete als hartige hapjes met daarbij perfect passende wijnen. Dat is dubbelop genieten, want wijn, na wijn geserveerd krijgen, is natuurlijk totaal geen straf. Samen met lekkere hapjes, zoals rijk belegde broodjes, knapperige toastjes en zoete taartjes, ben jij gegarandeerd helemaal tevreden.

10x high wines in Den Haag

High wine reserveren? Geef bij het maken van je reservering in het opmerkingenveld aan dat je voor een high wine wilt reserveren.

1. By J&M
2. ’t Ogenblik
3. Lemongrass Scheveningen
4. Het Heden
5. Luden
6. ’t Goude Hooft
7. Wicked Wines
8. The Penthouse
9. Foodzie
10. Solo Vino