22-01-2017

10x heerlijke high wine Rotterdam: dit zijn dé plekken

Al sinds de negentiende eeuw smikkelen we van de high tea. Een ontdekking van de Engelse Hertogin Anna die maar al te graag van zoete hapjes genoot. Tegenwoordig genieten we misschien nog wel meer van de high wine: de alcoholische variant van de high tea.

Het is maar goed dat het fenomeen high wine, Rotterdam ook heeft bereikt. Er zijn zat plekken waar je met je vriendinnen aan de wijn met hapjes kan. Daarom hebben wij voor jou een lijstje gemaakt met tien high wines in Rotterdam.

Dit staat je te wachten

Borrelhapjes, tapanades, bruschetta’s, kaasjes, prosciutto en andere vleeswaren… het is zomaar een greep uit de happen die je bij de meeste high wines wel mag verwachten. Denk daar een aantal glazen alcoholische druivensap en een stapel vriendinnen bij en je avond kan volgens mij niet meer stuk. Zie jij dat ook wel zitten? Ontdek dan snel deze leuke plekken voor een high wine in Rotterdam.

10x high wine Rotterdam

Een high wine in Rotterdam reserveren? Geef bij het maken van je reservering in het opmerkingenveld aan dat je een high wine wilt reserveren.

1. Restaurant Karakter
2. Nostra
3. Kade 87
4. Hugh Rotterdam
5. Wine bar Mendoza
6. Brasserie Zalmhuis
7. De Unie
8. Brasserie de Euromast
9. Hotel New York
10. Fellini