07-02-2017

High wines in Amsterdam: dit zijn de leukste plekken

Wijn en eten: we love it! Combineer deze twee toppers en je hebt een high wine. Lekkere hapjes, mooie wijnen en bijkletsen met vriendinnen: het ideale uitje! Ook in Amsterdam hebben restaurants de high wine ontdekt en dat zorgt voor een lijstje met de acht leukste high wines in Amsterdam om van zo’n high wine te genieten. Drink- én eetsmakelijk!

Een high-wat?

De juiste wijn-spijscombinatie. Dit houdt in dat je eten en wijn precies op elkaar zijn afgestemd, waardoor het allebei extra lekker smaakt! Bij een high wine komt dit concept perfect naar boven met zoete en hartige hapjes en perfect bijpassende wijnen. Dubbelop genieten! Nou is het sowieso geen straf om veel glazen wijn te mogen drinken, maar met zo’n rijk belegde sandwich of zoet aardbeientaartje smaakt het nog nét wat beter.

Top 8: high wines in Amsterdam

1. Wijnbar Boelen & Boelen
2. De Liefde
3. Ctaste, Dineren in het donker
4. Wijnbar DiVino
5. Kantjil & de Tijger
6. Restaurant Plancius
7. Staal-Bar
8. Clubhouse Old Course