13-03-2017

Speciale Aanbiedingen op IENS

Ga jij graag uit eten, maar begint je portemonnee al te kreunen bij het idee? Rollen jouw ogen bijna uit hun kassen bij het zien van een mooie deal? Dan word je vast heel blij van de Speciale Aanbiedingen op IENS. Een nieuwe functionaliteit die we onlangs hebben gelanceerd op onze website.

Wat zijn Speciale Aanbiedingen?

Speciale Aanbiedingen zijn kortingen die restaurants zelf kunnen instellen. Wanneer een restaurant korting biedt, zie je dit direct – in rode letters – terug in de online agenda van het restaurant op iens.nl. Een restaurant kan ervoor kiezen om 20%, 30%, 40% of maar liefst 50% korting te geven. De korting die je in de agenda ziet staan, wordt afgehaald van de totale rekening in het restaurant, inclusief de drankjes dus.

Speciale Aanbiedingen
Speciale Aanbiedingen live in de online agenda van het restaurant

Hoe werken Speciale Aanbiedingen?

Alle restaurants die online reserveerbaar zijn op iens.nl, hebben de mogelijkheid om Speciale Aanbiedingen in te stellen. Zij kunnen zelf de hoogte van de korting bepalen, de dagen waarop de korting geldt, of de korting geldt voor het ontbijt, de lunch of het diner, en voor hoeveel tafels in het restaurant zij de korting aanbieden. Zodra een restaurant een korting instelt, zie je dit terug in de online agenda.

Wil jij met korting uit eten, dan kun je op iens.nl filteren op Promoties. Je krijgt dan een lijst met alle restaurants die korting aanbieden in de door jou gekozen stad. Wil je van deze restaurants weten welke het hoogste cijfer heeft of welke het meest gereserveerd wordt, dan kun je nog verder filteren met de filteroptie rechtsboven in het scherm.

Speciale Aanbiedingen
Filter op Speciale Aanbiedingen (Promoties)

Pak die korting

Zie jij zo’n vette korting wel zitten? Zoek je stad, filter op Promoties en ontdek alle Speciale Aanbiedingen op IENS. Of klik direct op een van de onderstaande steden om alle aanbiedingen in die stad te zien.

Amsterdam | Rotterdam | Den Haag | Utrecht | Den Bosch | Tilburg | EindhovenGroningen

Let op: de Speciale Aanbiedingen zijn pas nét live, het kan dus voorkomen dat er in de door jou gekozen stad nog geen kortingen aangeboden worden, je kunt dan niet filteren op Promoties.