29-03-2017

Dapper Amsterdam: hier ga jij binnenkort borrelen

Restaurant Dapper, op het hoekje van de Bilderdijkstraat en de Jacob van Lennepkade, is begin dit jaar in een gloednieuw jasje gestoken. De bar is mooier, de banken zijn fijner en de biertjes en burgers smaken beter dan ooit tevoren! 

Dapper Amsterdam is een American-style bar die iedere dag tot in de late uurtjes geopend is. Op de lunchkaart staan klassiekers zoals Eggs Benedict en sandwiches met zalm en pulled pork. Op de dinerkaart o.a. verschillende burgers die je eigenlijk allemaal een keer moet proberen.

Dapper Amsterdam burger

Jij zit binnenkort op het terras bij Dapper Amsterdam

Om je helemaal blij te maken: Dapper Amsterdam werkt aan een gloednieuw terras. Zonaanbidders, borrelaars, brakke harry’s en lunchvriendinnen: wedden dat jullie binnenkort allemaal zitten te borrelen en eten bij Dapper?

Reserveer bij Dapper Amsterdam