AH Restaurantactie
04-07-2018

De Albert Heijn Restaurantactie is er weer!

Goed nieuws: de Albert Heijn Restaurantactie is er weer! Dat betekent dat je t/m 22 juli weer zegels spaart voor een gratis 2e driegangenmenu. Dit jaar doen er zo’n 1500 restaurants mee, dus is er altijd wel een restaurant in de buurt!

AH Restaurantactie

Waar ga jij eten?

Met 1500 restaurant is de keuze tijdens de Albert Heijn Restaurantactie enorm. Een overzicht van alle restaurants, vind je hier. Omdat we je graag met veel verschillende restaurants en keukens kennis willen laten maken, hebben we het dit jaar eenvoudig gemaakt om lekker vaak uit eten te gaan. Je ontvangt voor iedere €10 aan boodschappen een zegel. Wanneer je 4 zegels verzameld hebt, is je spaarkaart vol en is het tijd voor dat heerlijke etentje! Zo hoef je je niet te beperken tot een enkele keer uit eten – de volle spaarkaarten kunnen nog maanden verzilverd worden. Sparen kan echter alleen nu, dus snel naar de Albert Heijn en plakken maar!

Stappen AH

Nog makkelijker

Wat je ook kunt doen, is restaurant reserveren met de IENS-app. Daarmee vind je eenvoudig de deelnemende restaurants aan de Albert Heijn Restaurantactie bij jou in de buurt. Zo heb je altijd alle Nederlandse restaurants op zak, waar je ook bent. Wist je bijvoorbeeld dat de app ook werkt in veel landen in het buitenland? Portugal, Italië, Frankijk, Spanje en nog veel meer landen: ook daar reserveer je je restaurant eenvoudig met de IENS-app.

Bovendien spaar je met je reservering met de app nóg sneller voor Yums. Waar je via desktop 50 Yums spaart, krijg je per reservering op de app maar liefst 150 Yums. Zo komen die kortingen wel heel snel binnen! Download de app hier.

Appstores

De IENS-app